Egen Hemsida Sökmotoroptimering SEO

 

N.nu Hemsida erbjuder nu 200 kronor rabatt på ett års premium för den egna hemsidan enligt N.nu Hemsida. De skriver:

N.nu Hemsida till rabatterat pris

Du kan nu teckna en N.nu Hemsida för bara 490 kronor ett år i stället för det normala priset 690, du sparar alltså 200 kronor på en hemsida, den som har fler tar givetvis tillfället i akt att spara än mer.

 

 

Klicka på bilden och registrera din hemsida nu till det rabbaterade priset.

Erbjudandet gäller till den 31 december 2013 och vid betalning med Payson internetbanken. Väljer du att i stället betala via en så kallad betalprenumeration med kreditkort eller Paypal så får du 30% rabatt på köpesumman i stället. Du kan dock starta upp nu med en gång utan att betala något alls bara klicka på bilden ovanför och registrera hemsidan.

 

Sökmotoroptimering Egen Hemsida

Just Sökmotoroptimering SEO är kanske det som gjort N.nu Hemsida mest känd och berömd världen över, men också gjort portalen till Sveriges största leverantör av hemsida. Men en del kanske underar hur andra sidor klarar sig i konkurensen på ett av det svåraste begreppen Sökmotoroptimering och sökmotoroptimerare kan ägna sig åt vilket torde kunna vara att just ranka på fraser som "Sökmotoroptimering" "SEO" eller "Google" för här finns det så att säga mer än rejäl konkurens.  Helt ovetenskapligt kan du ju ta och titta dig runt till andra konkurerande verksamheter Hemsida24 har just slutat med Gratis Hemsida så deras Egen Hemsida han göras medan det var gratis hur bra står den sig med sökmotoroptimeringen tycker du?

Sökmotoroptimering på en egen hemsida är viktigt så kanske Sökmotoroptimering på Yolasite och Sökmotoroptimering hos det stora Weebly slår Sökmotoroptimering hos tumblr men ingen av dem slår väl SEO Homepage Website här hos N.nu Hemsida på begreppet SEO Homepage... Tja, det är bara några enkla reflektioner och här göres verkligen inga anspråk på egen Sökmotoroptimering eller vetenskaplighet.  I dag känner jag mig lite mer åt Egen Hemsida hos Jimdo till, inte för att den är bra, utan snarare för att den är en Egen hemsida som var  gratis i grunden när det begav sig och fortfarande är det.

 

Ibland tycker jag enkelheten slår det mesta, precis som Logga in Nu's nya Logga som man bara klickar på och loggar in.

Logga in med sin nya Logga - Klicka på deras Logga och Logga in

Försvinnande enkelt

 

 

8 dec 2013

Välkommen

Välkommen till www.egenhemsida.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)